Inspireret af den #MeToo bølge som forsinket har ramt Danmark, blev Mette-Marie Nørlev inspireret til at tage aktiv del i processen på hendes Instagram. Hun har tidligere arbejdet i restaurationsbranchen, så hun valgte at dele nogle af hendes oplevelser med sexisme der og opfordrede folk til at dele deres egne oplevelser.

Det deprimerende (men vigtige) resultat kan I se herunder. Mette-Marie Nørlev gør desuden i hendes stories opmærksom på, at der er blevet lavet en underskriftsindsamling kaldet “Stop sexisme, racisme, homofobi og vold i restaurationsbranchen” som man kan skrive under på her.

Her hos Rolig Revolution synes vi altid det er sejt, når vi ser borgere tage affære, når de ser noget der er galt i vores samfund. Derfor vælger vi nu med Mette-Marie Nørlykkes samtykke at dele de vidnesbyrd hun har samlet sammen. Vi håber hendes stories kan inspirere andre til at stå frem – og at de vil få en masse virksomhedsejere og chefer til af få gevaldigt røde ører over det her.

Stine Linnemann

Author Stine Linnemann

Flere artikler af Stine Linnemann

Join the discussion One Comment

Leave a Reply