Skip to main content

Inspireret af den #MeToo bølge som forsinket har ramt Danmark, blev Mette-Marie Nørlev inspireret til at tage aktiv del i processen på hendes Instagram. Hun har tidligere arbejdet i restaurationsbranchen, så hun valgte at dele nogle af hendes oplevelser med sexisme der og opfordrede folk til at dele deres egne oplevelser.

Det deprimerende (men vigtige) resultat kan I se herunder. Mette-Marie Nørlev gør desuden i hendes stories opmærksom på, at der er blevet lavet en underskriftsindsamling kaldet “Stop sexisme, racisme, homofobi og vold i restaurationsbranchen” som man kan skrive under på her.

Her hos Rolig Revolution synes vi altid det er sejt, når vi ser borgere tage affære, når de ser noget der er galt i vores samfund. Derfor vælger vi nu med Mette-Marie Nørlykkes samtykke at dele de vidnesbyrd hun har samlet sammen. Vi håber hendes stories kan inspirere andre til at stå frem – og at de vil få en masse virksomhedsejere og chefer til af få gevaldigt røde ører over det her.