Køn

Indledende tekst om køn.

Aktivistiske grupper og græsrødder

Man er selvfølgelig altid velkommen til selv at tage et initiativ, men det kan være en fordel istedet at bakke op om de eksisterende aktivistiske projekter der er derude. Aktivisme kan tage meget energi og derfor kan det være en fordel at man er mange, så man kan deles lidt om det hårde arbejde og sammen opnå mere end man ville kunne hver for sig. Desuden lærer man nye mennesker at kende, som går op i nogle af de samme ting som en selv og det er selvfølgelig altid en berigelse i sig selv.

 

  • #ÉnBlandtOs Opgør med sexisme i dansk politik er som navnet beskriver, en gruppe af mennesker, som vil gøre op med sexisme i dansk politik. Det er en Facebook gruppe. som opstod i kølvandet på anden #metoo bølge i Danmark.
  • Feministisk Fællesskab er en gruppe feminister, der går sammen på tværs af forskellige feministiske tendenser, med det fælles fokus at fremme kvindesagen. Det er en Facebook gruppe.

Foreninger og organisationer

Her er en liste over foreninger og interesseorganisationer, der beskæftiger sig med køns specifikke udfordringer og diskrimination baseret på køn.

Hvis vi har overset nogen, så send os meget gerne en email, så tilføjer vi dem hurtigst muligt.

Relaterede artikler

Filter

Utryghedspakken

11. november 2020