Om os

Rolig Revolution er en platform for forandring. Vores mission er at forsøge at gøre det danske samfund bedre, ved at fokusere på både løsninger og problemer i fht demokrati, mangfoldighed og bæredygtighed:

Demokrati – mere magt til folket
Vi tror grundlæggende på den samfundsmodel vi har her i Danmark, med dens mange muligheder for borgerdrevne initiativer og demokratisk indflydelse. Vi vil bruge disse aktivt til at skaffe mere magt til folket og arbejde for at skabe et mere reelt repræsentatitvt demokrati.

Bæredygtighed – en grøn omstilling
Vi erkender at vores samfund må gennemgå en bæredygtig omstilling på alle planer, for at bremse og imødegå den klimakrise, som vi allerede står midt i.

Mangfoldighed – de humanistiske værdier
Vi tror på at alle mennesker er lige meget værd, og derfor at menneskerettigheder er universelle og skal overholdes for alle på tværs af etnicitet, køn, seksualitet, handicap, socioøkonomisk status mm.

Du kan læse hele vores manifest her

 

Hvis du har lyst til at lave et gæsteindlæg til vores blog eller gerne vil bidrage til projektet på anden vis, så er du altid velkommen til at tage kontakt!

Gæsteskribenter

  • Badah Shah – jurist og medlem af Enhedslisten
  • Kevin Eienstrand – journalist og særlig rådgiver for Sikandar Siddique, De Frie Grønne
  • Marie Vindal Larsen – borger i Københavns kommune og aktivist i Stop Lynetteholm gruppen
  • Signe Lund & Isabel Ahm – professionel arkitekt og designer duo

Holdet bag RR

Stine Linnemann

Initiativtager

Stine er selvstændig kunstner med egen virksomhed, som hun startede efter i en årrække at have arbejdet, som freelance tekstildesigner for den internationale luksusmodebranche. Hun er uddannet tekstildesigner fra Kunstakademikets Designskole og Royal College of Art i London, men beskæftiger sig i dag mest med at lave sociale kunstprojekter, kreativ aktivisme, undervisning og formidlingsprojekter.

Stine stiller op til kommunalvalget i København d. 16. november 2021, for vores borgerliste Rolig Revolution. Hendes kandidatur kommer i kølvandet på en række år, hvor hun har lavet stadig mere aktivisme med fokus på social retfærdighed og den bæredygtige omstilling. For mere info, tryk her.

Martin Graversen

Webmaster

Martin har en uddannelse i medialogi og over 7 års erfaring som freelancer med fokus på WordPress og grafisk design. Han har også flere års erfaring som teknologiskribent.

Han er webmaster her på siden og har været en del af Rolig Revolution fra starten.

Ulla Skov

Grafiker

Ulla er vores grafiske mastermind, som byder ind med illustrationer, animationer mm til vores blog. Hun har 25 års erfaring indenfor hendes felt og vi er vildt glade for, at have hende med ombord. Hvis du gerne vil lære mere om hende og hvad hun laver, kan du finde hendes hjemmeside her.